• LIST-banner2

Diversifisert koordinering av brannbiler for katastrofehjelp

Når alle snakker om brannbiler, er første reaksjon å slukke brann.Brannbiler er faktisk ikke bare til for brannslukking, men de kan også brukes i mange situasjoner.

Skum-pulver kombinasjon

Brannbiler med andre våpen og utstyr skum-pulver brukes som brannplasser, og de brukes også sammen med to typer brannbiler for rimelig kontroll av branner på enkelte komplekse brannplasser.

Den kan slukke brannfarlige gasser, brennbare gasser, løsemidler og brannulykker med elektrisk induksjonsutstyr, og kan også brukes til vanlige typer branner, men et stort antall branner brukes i mer komplekse og risikofylte branner, som er vanlige i ulike kjemiske branner. planter.Kraftteknisk prosessfabrikk.

Høyde – brannsikkerhetskombinasjon

Det er mange skyskrapere i moderne storbyer, men grunnleggende brannbiler kan ikke fungere i store høyder.Generelt er høyhus og kontorbygg utsatt for brannulykker.Derfor er det mange typer brannbiler som samarbeider med hverandre for å bekjempe katastrofer.

Fanget i redningspersonell – stigebrannbil

Den samarbeider med heisskuffen roterende bord og brannslokkingsutstyr i henhold til teleskopskjøtestigen, slukker rimeligvis brannen i området hvor personalet er fanget, og redder personalet trygt, for å gjennomføre rask brannslukking.

Rask brannslukking av høyhusmaskiner og utstyr – brannbiler for stigende operasjonstjenesteplattformer

I følge de store og mellomstore elektriske løfteplattformene samarbeider brannmenn med hverandre for å utføre brannslukking, spesielt for brannulykker som involverer bygninger i flere etasjer, solid utstyr og oljelagringstanker.I tillegg kan den også redde fastklemte arbeidere, men den brukes mest til høyhusmaskiner.Utstyr for rask brannslukking.

Slukking av brann fra omverdenen på et høyt sted – løft den brusende brannbilen

I henhold til kombinasjonen av den teleskopiske bommen og det roterende bordet, samarbeider brannmennene med brannmenn for å utføre spyende brannslukking.Denne typen brannslukking egner seg for rask brannslukking av eksterne branner på høye steder.

WechatIMG376

3. Nøkkelbrannsikkerhet er i tråd med kombinert bruk

1. Akuttsamarbeid

Umiddelbar levering av nattslukking og elektroteknikk – tenning av brannbil

Utstyrt med faste heisbelysningstårn og mobile lysarmaturer for å gi lysarmaturer til nattslukkings- og redningsarbeid, og også som midlertidig koblingsstrømforsyning i brannstedet.

Spesialverktøy for nødredningsutstyr – nødredningsutstyr brannbil

Utstyrt med diverse brannsikkerhetsredningsutstyr, spesielle sikkerhetsmaskiner og -utstyr, brannsikkerhetsdemoleringsverktøy, brannkildeplanleggingsdetektorer, etc. for brannsikkerhetsarbeid, er det en dedikert brannbil dedikert til de daglige oppgavene med nødredningsutstyr.

Brannslokkingsråvarer er tilgjengelig umiddelbart – strømforsyningsbrannbiler og væskeforsyningsbrannbiler

Den fremre er utstyrt med en stor romvanntank som redningsbil for strømforsyning på brannstedet;sistnevnte er utstyrt med en skumvæsketank og et skumvæskepumpeutstyr, som brukes som et logistikkstyringskjøretøy for å balansere tilbud og etterspørsel av skumvæske på brannstedet.

Undersøkelse på stedet og røykevakuering – undersøkelse av brannbiler og brannbiler med røykeksosanlegg

Førstnevnte foretar etterforskning på stedet av branner, ulovlige forbrytelser og annet, spiller rollen som teknisk etterforskning og etterforskning av naturkatastrofer i branner, og har en enorm effekt på den daglige oppgaven med å bekjempe katastrofer i etterkant.

Sistnevnte har ansvaret for brannslukking og evakuering av kraftig røyk på brannstedet slik at brannmannskaper kan ta seg inn i bygget for å utføre slokking og redning.I underjordiske ingeniør- og samlings- og skillekonstruksjonsbygninger må grunnleggende brannbiler samarbeide med brannbiler for røykeksosanlegg for å bekjempe katastrofer.

Harmoniguide – kommunikasjonsguide brannbil

Utstyrt med flere kommunikasjonsutstyr som radiostasjoner, telefoner, høyttalere og kommunikatorer, er den ansvarlig for produksjonsplanleggingsveiledning og rasjonell tildeling av redning under brannstedsredning.Det er marskalken for brannstedets redning.

2. Unike scenarier samarbeider med hverandre

Store brannulykker og katastrofehjelp på stedet for lekkasje av farlige kjemikalier – branntanker

På grunn av dens svake kontrollerbarhet, høye kostnader og høye drivstofforbruk, er brannslukningstanker sjeldne.Men på grunn av sin tykke rustning og sterke drivkraft, kan den gå inn og ut av store branner og lekkasjer av visse farlige kjemikalier på stedet.

Flyplass spesiell type – flyplass brannbil

Det er flyplass redning ledende brannbiler og flyplass redning brannbiler.Førstnevnte har høy kontrollerbarhet og kan raskt nå den brennende flyplassen på flyplassen og rimelig kontrollere brannspredningen.Sistnevnte har ansvaret for brannslukking og redning av personalet etter hendelsen.På grunn av de unike standardene for flyplassbrannen, har brannbilen utmerket håndteringsytelse og terrengkjøretøyegenskaper, og kan utføre sprutende brannslukking under hele kjøreprosessen.Åpenbar forskjell.

Ovenstående er skillet mellom brannbiler som brukes på utilgjengelige steder.I praktiske applikasjoner må vi velge den mest passende typen brannbil i henhold til situasjonen for å oppnå den beste anti-katastrofeeffekten.


Innleggstid: 13. oktober 2022